Део, Лео и Играта мечтаят с Lexus в нов сингъл (видео)

Део, Лео и Играта са истински машини това лято и са готови с поредното ново парче. Песента се казва "Имам си мечта” и е привкус на флирт и запазената марка на триото – веселите, запомнящи се рими. Специален гост в парчето е R’n’B изпълнителят Майкъл Флеминг – Lexus. Музиката на "Имам си мечта” е дело на Денис Принов – Southy, а аранжиментът отново е на Бате Пешо. 
 
Момчетата са подготвили и зрелищен клип. Преди месец те за пръв път заснеха видео (към песента “Номер 1”) с акцент върху танците и невероятната външност на момичетата от балет Sugar Wings. Явно са доволни от резултата, пък и от целия снимачен процес, защото и този път са включили много красиви момичета в клипа на "Имам си мечта”. Режисьор на видеото отново е Радостин Събев – Шошо. 
 
 
Снимките бяха реализирани изцяло в студио, защото видеото залага основно на специалните ефекти. Зрелището е допълнено от танцьорите от Makosa Nostra, които отдавна са доказали, че гравитацията е относителна величина."Мислихме че като снимаме в студио всичко ще стане много бързо, но за наша изненада започнахме призори и си тръгнахме почти в полунощ”, разказва Лео.

Свързани новини

"2024 е моята година", казва певецът

09.01.2024

Отново не изневери на стила си

15.12.2023

Лурдес Леон е достойна щерка на майка си

20.10.2023

Дрехите на Джак Доусън - на търг

04.10.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023


flash