Търси в сайта...

Лейди Гага записа водещата песен от "Топ Гън: Маверик"

Лейди Гага ще изпълни водещата песен от продължението на "Топ Гън". Това стана известно наскоро, но ето че вече знаем и заглавието на парчето - "Hold My Hand".
 
Песента на Лейди Гага и композитора Ханс Цимер, който също работи по саундтрака на "Топ Гън: Маверик", ще се мери с емблематичния хит "Тake My Breath Away" от първата част. 
 
Става известно, че 36-годишната поп звезда е готова и с видеото на "Hold My Hand", а в снимките на клипа естествено участва звездата от "Топ Гън" - Том Круз. 
 
Гага се очаква да пусне сингъла през май и още преди представянето му в медиите спрягат песента като сигурен фаворит в номинациите за Оскарите през 2023 г.
 
Източник на The Sun казва, че "Hold My Hand" е "Гага в най-добрия си вид". Песента е трябвало да излезе в края на април, но продуцентите леко са задържали премиерата. 

Лейди  Гага вече има статуетката Оскар за най-добра оригинална песен за "Shallow", която записа с Брадли Купър за романтичната драма "A Star Is Born".
 
Междувременно, певицата спечели своята 13-та награда "Грами" на скорошната церемония и се подготвя за старта на световното си турне "Chromatica Ball", което започва в Merkur Spiel-Arena в Дюселдорф, Германия, на 17 юли. 

Свързани новини

Звездата с юбилей на първия си албум

23.08.2023

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Виж Лейди Гага в "Жокера 2"

16.02.2023

"Топ Гън: Маверик" откри наградния сезон

09.01.2023

"Топ Гън: Маверик" е близо до милиарда

23.06.2022


flash