За какво е благодарна Lady Gaga

Lady Gaga е "изключително благодарна", че споделя общо шест номинации за наградите "Грами" с джаз легендата Tony Bennett.

В емоционална публикация в Instagram Gaga пише, че е "невероятна чест да бъде негов спътник в музиката и негов приятел". 95-годишният джаз музикант е тотален рекордьор с албума си Love For Sale, който е записан заедно с певицата. С албума Tony Bennett дори влезе в Книгата за рекордите на Гинес като най-възрастният изпълнител, който издава нова музика. 

Lady Gaga пише, че е "замаяна, шокирана и извънредно благодарна" за шестте номинации за албума. Той се състезава включително за най-добро поп дуо/групово изпълнение и най-добър албум. "Благодаря ви много @RecordingAcademy за тези 6 номинации за Love For Sale! "Просто продължавам да плача и съм без думи...", пише певицата. 

Ето кои са номинациите за наградите Grammy 2022

"На 95 години той има повече номинации от всякога, за мен е голяма чест да бъда негов спътник в музиката и негов приятел. Благодарим на публиката, че ни обича, ние със сигурност ви обичаме. Вярвайте в любовта и партньорството, дори с 60 години между нас и болестта на Алцхаймер, няма нищо подобно като магията на музиката. Обичам те, Tony, и светът също те обича. Не е възможно иначе!", емоционално завършва писмото си Lady Gaga. 

Love For Sale, събиращ класиките на Cole Porter, не е първият съвместен запис на двамата музиканти. През 2011 Bennett и Gaga записаха песента "The Lady is a Tramp", а три години по-късно издадоха първия си съвместен албум, озаглавен Cheek to Cheek.


Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Britney

15.11.2021

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021


flash