Selena Gomez призна за тежко заболяване

Selena Gomez разкри, че тайно се е борила с болестта лупус и си е взела почивка от сцената, за да се лекува с химиотерапия.
 
В началото на 2014, 23-годишната изпълнителка трябваше да тръгне на турне в Австралия, но два месеца преди датата тя неочаквано отмени турнето, за да "прекара малко време сама и да бъде най-добрата версия на самата себе си".
 
Сега Gomez наруши мълчанието си за озадаващата отпуска и сподели пред сп. "Billboard", че усложнения от автоимунното заболяване са наложили да си вземе почивка. "Диагностицираха ме с лупус и минах курс химиотерапия", разкрива тя. "Това беше истинската причина да се наложи да отсъствам. Имаше вероятност да получа удар. Толкова ми се искаше да кажа " Защо сте толкова гадни, аз карам химиотерапия, а вие пускате слухове из таблоидите". Затова се затворих далече, докато си върна спокойствието и увереността."
 
Сега, когато Gomez се чувства много по-добре, тя се приготвя да издаде втория си студиен албум, Revival, който по думите й е вдъхновен от лъжливите слухове за здравето й и фрустрацията, през която е минала по време на тайното си лечение. "Винаги се държа толкова мило с всички, а те ми отвръщат с толкова гадости", обяснява тя. "Работя, откакто съм на 7. Посланик съм на UNICEF, откакто съм на 17. Толкова е разочароващо, че след всичко това ме превърнаха в таблоидна история. Но омразата ми подейства мотивиращо."

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Selena Gomez в новата песен на Coldplay

05.10.2021

Най-свежите музикални премиери

30.08.2021

Поп звезди на футболен финал

26.05.2021


flash