Hurts пускат новия си албум днес, чуй три от синглите в него

Днес на музикалния пазар излиза Surrender, новият албум на британския дует Hurts. Албумът излиза у нас днес, в деня на световната премиера, от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия. 
 
 
Surrender е третият студиен албум на дуета и е записван в продължение на цялата 2014-та, докато групата пътува по целия свят – Ибиса, Ню Йорк, Монтрьо и L.A. За записите на новия проект, музикантите работят с утвърдения шведски продуцент Jonas Quant. Към екипа се присъединяват и продуцентите и носители на Грами - Stuart Price (Madonna, The Killers) и Ariel Rechtshaid (Haim, Vampire Weekend).
 
 
Surrender - съдържание: 
Surrender
Some Kind of Heaven
Why
Nothing Will Be Bigger Than Us
Rolling Stone
Lights
Slow
Kaleidoscope
Wings
Wish
+ Делукс версия:
Perfect Timing
Weight of the World
Policewoman
 
 
Surrender излиза две години след премиерата на втория студиен албум на Hurts Exile (влязъл в британския Топ 10) и No. 1 сингъл “Under Control” с участието на Calvin Harris и Alesso. Откакто британският дует дебютира на музикалната сцена през 2010, Hurts имат над 1.2 милион продадени албума и повече от 3 милиона сингли по целия свят, както и над 250 000 продадени концертни билета. Дуетът има златна плоча във Великобритания и Австрия, две платинени плочи в Германия и Финландия, и платинена плоча в Полша, Швейцария и Русия.

Свързани новини

Hurts се завръщат с нов албум наесен

13.08.2020

Hurts издават нов албум този месец

04.09.2017

Hurts са хедлайнер на Sea Dance Festival

22.03.2016

[видео] Calvin Harris - "Under Control"

22.10.2013

Theo Hutchcraft ранен по време на снимки

04.04.2013


flash