Eve идва за шоу у нас през есента

22 октомври, четвъртък
Парти център 4-ти км., 20ч.
 
За протокола, пълното й име е Eve Jihan Jeffers-Cooper, родена във Филаделфия. Но в света на хип-хопа формалностите не са нужни, а краткото име се помни по-лесно. 
 
Особено когато си печелила "Грами“ (с песента “Let me blow your mind” през 2002, дует с Gwen Stefani), правиш фурор с всеки свой албум и турне, а в останалото време... се снимаш в Холивуд. Звездата на Eve изгря в самия край на 90-те в лейбъла на Dr. Dre, като още дебютът й Let There Be Eve...Ruff Ryders’ First Lady (1999) пожъна феноменален успех, ставайки едва трети албум на жена – рап изпълнител, който оглавява Billboard Top 200. Последваха много сингли, ефектни видеоклипове и характерните за хип-хопа сътрудничества и дуети с имена като Faith Evans, Missy Elliott, Alicia Keys, Gwen Stefani, Ludacris, Sean Paul, Pharrell Williams.
 
Между 2007 и 2012 Eve имаше проблеми с лейбъла си и в крайна сметка реши да издаде сама дълго отлагания си нов албум, който в крайна сметка излезе през 2013 под името Lip Lock. От него излязоха доста хитове и ремикси, а cред гостите личат Missy Elliott, Snoop Dogg и много други. Стилово, Eve смесва фрийстайл рап, разнообразни бийтове, реге и никога не се бои да експериментира. Актьорската кариера на Eve също постоянно се обогатява и тя вече има в екранната си биография партньорства с Vin Diesel, Drew Barrymore, Kevin Bacon, Daniel Craig.
 
В личен план тя дели времето си между Лондон, Лос Анджелис и Ню Йорк, тъй като миналата година се омъжи за британския инвеститор Maximillion Cooper, след романтична възка, продължила 4 години. Бляскавата сватба, както подобава за звезда от шоубизнеса и богат бизнесмен, беше през лятото в Ибиса.
 
Шоуто на Eve в София, освен че безспорно ще бъде голяма атракция за многобройните хип-хоп фенове, носи още един удивителен знак – с рапърката пристига и супер елитен диджей като Martin2Smoove, който забива в най-яките клубове като лондонския Ministry of Sound и Pacha на остров Ибиса! Топ диджей и топ американска рапърка гарантират бурна нощ в Парти центъра!
                          
Билетите за шоуто на Eve до 15 октомври ще бъдат на цена от 40 лева. В последната седмица преди концерта, 15-22 октомври, цената ще е 50 лева. Продажбата стартира днес, а всички билети, закупени през първите 7 дни, от 26 август до 1 септември включително, ще са на промоционална цена с 10 % отстъпка! Билетите могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро, както и онлайн на ticketpro.bg.

Свързани новини

Arrested Development с концерт у нас

13.05.2022

IMAGINE DRAGONS зарадваха феновете

03.09.2021

Виж най-новото от рапърката Bri Steves

03.08.2021

Стивън Ачикор пуска нов сингъл

07.08.2020

Steven Achikor - "Да обичам"

11.07.2018


flash