Стивън Ачикор пуска нов сингъл в колаборация с дубайския рапър Самир Алтамер

След дълга почивка Стивън Ачикор пуска нов сингъл в колаборация с младия дубайски рапър - Сами (Самир Алтамер). Финалистът от музикалния формат X Factor, както винаги, остава верен на стила си и залага на летните ритми.  
 
Стивън Ачикор впечатли българската публика с участието си в музикалния формат X Factor. Запомнящи се ще останат изпълненията му на "Еndless Love" и "Облаче ле бяло". Малко след това дебютира с участие в сингъла на Невена Пейкова "Да избягаме" и стремглаво изкатери класациите в страната. Не след дълго Стивън пуска първото си парче "Shaking It Up" с топ диджея Фабрицио Паризи, следва дует с Иво Busy Николаев - "Bounce", а през 2018 и песента "Да обичам".
 
Самир Алтамер е роден и израснал в Дубай. Последните 10 години се занимава интензивно с фитнес. Участвал е в множество реклами на известни марки дрехи, фитнес зали, ресторанти и добавки. Снимал е реклами на марки телефони като Huawei и Honor. 
 
"Срещал съм се с различни известни личности като Jay Cutler, Ronnie Coleman, Kai Green. Мечтата ми се сбъдна, когато срещнах моя идол в рап музиката - 50 Cent на един от концертите му в Дубай през 2012. Той ме вдъхнови да правя музиката, която правя в момента! Години по-късно се върнах в България и се запознах с Димчо (Dj Dim a.k.a Dimcho Beats) - човекът, който повярва в мен и ме тласна напред, продуцирайки всичките ми песни до момента! След втората си песен съдбата ме срещна с бившата българска рап звезда Big Sha a.k.a Мишо Шамара, с когото направихме дуетното изпълнение "Salam Alaikum", в което пея на арабски с дубайски диалект. Няколко години по-късно се запознах със Стивън на негово участие. Възхитих се на начина, по който влияеше на публиката с гласа и маниерите си. Накара всеки един от тях да стане на крака! След събитието се срещнахме и поговорихме за направата на песента "You Аre Тhe Оne" продуцирана от Dj Dim. Надяваме се да постигнем успехи с този летен проект!", разказва с ентусиазъм Сами.
 
 
"Когато се запознах със Сами, видях искрата в очите му. Разказа ми за свой музикален проект, от който иска да стана част. За мен е чест да съм част от реализирането на нечии мечти!", сподели Стивън.
 
Клипът е реализиран от Огюн Карамехмед, Венцислав Петров и  Веселин Желев, и е заснет на красивите плажове в Балчик и Варна.

Свързани новини

Steven Achikor - "Да обичам"

11.07.2018


flash