Изгряващата звезда Bri Steves представи новото си видео

Рапърката от Филаделфия, Bri Steves зарадва почитателите на R&B музиката с визуализацията на парчето й "GAF" ft. Guapdad 4000.
 
Летният сингъл е от най-новия й проект - TBH. “GAF” показва умелите рими на Steves на безкомпромисен рапър и сладкодумен и мелодичен разказвач на истории.
 
TBH – означаващ To Be Honest – съдържа скорошните сингли "Sober", "Stick Up" Feat. Poundside Pop и разбиващия химн "ANTI QUEEN". Последният се доказа като забележително издание за Steves, смесващо рап и вокали, женственост и мъжественост, носталгия и съвременност, за да създаде нов подход като никой друг. За това парче певицата получи престижна номинация за награда BET Her, разполагайки се между други култови артисти като SZA, Brandy, Ciara и Alicia Keys.
 
Освен това единствената и неповторима Missy Elliott нареди Steves сред “GMA Inspiration List: Who's Making Black History In 2021?” на Good Morning America: “Обичам дързостта, която Bri Steves носи като изгряваща звезда. Тя е артист от типа „извън кутията“. Посланията й ми напомнят за мен самата в началните етапи на кариерата ми, когато хората се опитаха да ме ограничат в една категория. Тя рапър ли е, изпълнител, продуцент, автор на песни или е танцьор? Каква е тя? Е, бях всичко това, защото съм артист. И сега виждаме Bri Steves перфектно да съчетава различните си стилове по собствен начин. Това е вълнуващото в музиката, особено за жена артист.“, каза Elliott за изгряващата звезда на Bri Steves. 


Свързани новини



flash