Rita Ora предстви “Body On Me” с участието на Chris Brown (аудио)

Rita Ora представи новия си сингъл "Body On Me" със специалното участие на Chris Brown. Видеото към “Body On Me” с режисьор Colin Tilley (Justin Timberlake, Kendrick Lamar), което беше заснето миналия месец в ЕлЕй, ще направи премиера на 21.08 в канала на певицата в YouTube.
 
Британската звезда обяви и предстоящите си концерти в САЩ, като лятното й турне стартира на 25.08 в Сан Франциско. Освен новия сингъл, Rita Ora ще изпълни песните от дебютния си албум Ora, с които оглави британската класация за продажба на албуми и четири пъти чарта за сингли. 
 
 
В допълнение към музиката, нейната първа любов, Rita Ora се справя доста успешно и като актриса. Тя привлече вниманието с участието си в холивудския блокбастър "50 нюанса сиво“, а последната й роля е във филма "Обратен гард“ с номинирания за Оскар Jake Gyllenhaal, носителя на Оскар Forest Whitaker, Rachel McAdams, 50 Cent и други. Певицата се появи и в епизод от нашумелия тв сериал "Империя“, в който заедно с Charles Hamilton изпълниха дуета “New York Raining”. 
 
Изключително натоварената програма на Rita Ora включва още партньорството й с гиганта Adidas, задълженията й на ментор в новия сезон на британския Х Фактор и предстоящата кампания на козметичната компания Rimmel London, на която певицата е рекламно лице от няколко години. 

Свързани новини

Изненада от звездата с албански произход

09.08.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Рита Ора с нова тръпка

28.04.2021

Rita Ora и Imanbek с общ албум

12.02.2021


flash