Нешка Робева и Влади Варгала "забъркват“ нов комедиен спектакъл

"Веднъж, разхождайки се из небесните владения на своя баща, се срещнали Крилатият и Рогатият. И както от памтивека се случва, заспорили. Дали любовта или парите са по-силни. Пари – любов, любов – пари, наддумвали се те, докато в спора не се намесил като арбитър баща им – Създателят.“
 
"Разбъркай го – да се оправи“ е заглавието на най-новия комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. Под режисурата на Въргала "Разбъркай го – да се оправи“ "забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от трупата "Нешанъл Арт“. 
 
Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни… "Всичко е пари“ или "Всичко е любов“, и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?
 
Невероятна хореография, силна актьорска игра и изключително забавен сюжет очакват публиката в две морски локации:
- Летен театър ВАРНА на 3 септември от 20:30 часа. 
Билетите са в продажба на касата на Летен театър, ДКС и в мрежата на eventim.bg.
- Летен театър БУРГАС на 5 септември от 20:30 часа.   
Билетите са в продажба на касата пред общината и в мрежата на eventim.bg.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash