Eros Ramazzotti отпразнува рождения ден на дъщеря си

Вчера Eros Ramazzotti, който ще посети София със световното си турне Perfetto World Tour на 26 септември в зала "Арена Армеец“, отпразнува рождения ден на най-малката си дъщеря. Семейното тържество по повод четвъртата годишнина на Raffaella Maria – дете на Ramazzotti от настоящата му съпруга и топ модел Marica Pellegrinelli, веднага беше отразено от италианските медии.
 
Празникът премина в тесен кръг, но не и без специални изненади за малката принцеса в семейство Ramazzotti. Щастливият татко бе подготвил прекрасно семейно тържество с много детски забавления и огромна торта с любимите герои на малката Raffaella Maria. 
 
 
Сред строго подбраните гостите бе и по-голямата дъщеря на Ramazzotti Aurora от брака му с Michelle Hunziker, която през последната година стана феномен в социалните мрежи с рекорден брой последователи във Facebook и Instagram. 19-годишната красавица, която е силно привързана към малката си сестричка и братчето си Gabrio Tullio, публикува снимка в Instagram със следното изречение: "Вие променихте живота ми…! Обичам Ви!“. Младата Aurora се стреми да прекара колкото може повече време с по-малките си братя и сестри и обичания си татко, тъй като тази есен ще замине за Лондон, където ще продължи образованието си.
 
 
Perfetto World Tour ще “акостира” на 26 септември в Арена Армеец в София, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. 
 
Последните пропуски за концерта на Eros Ramazzotti в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.

Свързани новини

Ерос Рамацоти представи втори сингъл

29.08.2022

Ерос Рамацоти с нов сингъл

24.06.2022

Билетите за Ерос - вече в продажба

23.06.2022

Eros Ramazzotti пристигна в България

01.10.2019

Eros Ramazzotti - "Vita Ce N'è"

21.11.2018


flash