Robbie Williams ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Robbie Williams, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло. Robbie ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас. 
 
Тази новина достигна до част от фенклуба на Robbie Williams у нас: "По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Robbie да свали всички дрехи“, коментират членове на клуба. 
 
С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените. Припомняме, че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички решили да стигнат до Бургас на 7 август.
 
Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна и билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и VIP трибуни със седящи места.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019


flash