Ерос Рамацоти с нов сингъл в дует с Алехандро Санс

Ето как двама гиганти в международната музика - с общи продажби от 120 милиона записа - обединиха талантите си. 
 
Броени седмици преди премиерната дата на световното турне на Ерос Рамацоти в Севиля, Испания, италианската суперзвезда представи новия си сингъл "SOY"/ "SONO" заедно със своя дългогодишен приятел Алехандро Санс - испанският изпълнител с най-голям брой награди "Грами" в историята. 
 
Ерос Рамацоти се завърна със сингъла "AMA"
 
Чувствените вокали на Санс и Рамацоти ни отправят покана да повярвяме в мечтите си въпреки всички изпитания и трудности, породени от промените и житейските възходи и падения. "SOY"/ "SONO" е втората представена песен от предстоящия албум на Ерос - Battito Infinito, който илиза на 16 септември.  
 
 
Официалният видеоклип е режисиран от Адриан Егея и е по концепция на Ерос Рамацоти и Серджо Папалетера. Късометражният филм е истински скок в миналото, в който Алехандро и Ерос са в ролята на малки деца, преследвайки мечтите си, с безгрижието, на което само децата са способни. Разказът следва дълга времева линия, пренасяйки ни в наши дни - двама зрели, успели мъже, които пеят за живота и неговата колеблива красота, без да забравят корените си. 
 
 
След примиерата на Battito Infinito в Севиля, Агридженто, Верона, Атина и Кесария, на 30 октомври 2022, световното турне се отправя към величествената сцена на Microsoft Theater в Лос Анджелис. От февруари до май 2023 Ерос Рамацоти ще посети Европа, включително и София, на 25 април 2023.

Свързани новини

Ерос Рамацоти - на крилете на любовта

23.08.2023

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Секс символът има внук

31.03.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022


flash