Eros Ramazzotti пристигна в България за шоуто си на 3 октомври

Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Eros Ramazzotti, част от турнето Vita Ce N'è. Световната обиколка стартира по-рано тази година и включва цели пет континента. За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 човека екип.
 
Eros Ramazzotti кацна със собствения си самолет в София в 1:30 часа през нощта. По време на своя престой, италианската звезда ще има възможност да се разходи из столицата и да релаксира преди грандиозното шоу в Арена Армеец. Изпълнителят идва със собствени готвач, който ще се погрижат за подбраното хранително меню на Eros Ramazzotti. 
 
Шоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври ще е наистина впечатляващо. Той остава истински верен на своите фенове и обещава да им подари наистина незабравими емоции. Концертът на Eros Ramazzotti ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум Vita Ce N'è, както и  най-обичаните му хитове през годините.
 
Огромният интерес към концерта беше очакван. Ограничено количество билети все още могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на eventim.bg
 
Входовете на Арена Армеец на 3 октомври ще бъдат отворени в 18:30ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител и Eros Ramazzotti ще излезе на сцената в 20:00ч. 

Свързани новини

Eros Ramazzotti - "Vita Ce N'è"

21.11.2018

Eros Ramazzotti отново у нас през 2019

11.09.2018

Още ден до концерта на Eros Ramazzotti

25.09.2015

Глезят Eros с италиански специалитети

24.09.2015

Eros обикаля София с луксозна лимузина

14.09.2015

Коментари


flash