Шведската полиция арестува Snoop Dogg за наркотици

Snoop Dogg беше арестуван за кратко от шведската полиция по подозрение за използване на незаконни наркотици, пише бгнес. Инцидентът се случил след концерт в Упсала, а музикантът бил освободен след направен тест за наркотици.
 
Snoop документирал ареста в серия постове в Инстаграм, обвинявайки полицията в расизъм и заканвайки се никога да не се върне в страната. Последният му коментар е саркастичен коментар към полицията: "По-добре да те претърсят и да не намерят нищо у теб, отколкото изобщо да не те претърсят".
 
Рапърът не за първи път се сблъсква със закона заради притежание и употреба на марихуана. Неколкократно той е бил задържан и глобяван в различни страни, но това не му пречи да продължава да пуши трева и да го афишира публично. Последно рапърът се похвали, че е пушил трева с децата си, а преди това разкри, че го е правил и в тоалетната на Белия дом.
 
Но музикантът не е само любител. Последната новина около Snoop Dogg е от финансовата сфера – звездата реши да инвестира пари в компания, занимаваща се с доставка на марихуана. Но не става дума за разпращане на незаконното вещество по домовете, а за доставка на медицинска марихуана в САЩ. 

Свързани новини

Снуп Дог ще отразява Олимпийските игри

08.01.2024

Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg

29.08.2022

Snoop Dogg и Кели Кларксън - водещи

15.02.2022

Snoop Dogg със свой собствен "Боен клуб"

21.04.2021

Snoop Dogg част от "California Dreaming"

14.02.2017


flash