Излезе клипът към “Powerful” на Major Lazer и Ellie Goulding (видео)

След разбиващия успех на сингълa “Lean On” (написан от DJ Snake и с участието на датската певица MØ), световните електронни супер звезди Major Lazer се обединиха с Ellie Goulding и Tarrus Riley за последното си парче “Powerful”, част от посрещнатия с овации техен нов албум Peace is the Mission. 
 
Клипът към “Powerful” е режисиран от James Slater (Jamie T, Stealing Sheep, White Lies) и в него Ellie Goulding и Tarrus Riley успяват да шокират клиентите на крайпътно кафене. Със своите кинетични сили те предизвикват хаос, а свръхестествената връзка помежду им може да се опише единствено с думата “powerful”. 
 
 
“Powerful” е предшествана от сингъла “Lean On”, който се превърна в международен хит и успя да се сдобие с петорно платинен сертификат в Холандия, четворнo платинен в Швеция, двойно платинен в Дания, Норвегия и Италия, платинен във Великобритания, Финландия и Испания и златен в Германия, Франция, Швейцария и Белгия. Песента оглави класациите Shazam и Global Spotify charts (290 милиона преслушвания, които не спират да се увеличават), с което стана най-успешния сингъл на Major Lazer към днешна дата. Парчето събра близо 300 милиона преглеждания в YouTube.
 
След като групата превзе главната сцена на Wireless Festival в началото на юли, Major Lazer ще поемат на голямо британско турне през есента, чиято кулминация ще е концерт в Лондон в Alexandra Palace (с подкрепата на Mumdance & Novelist и Elliphant). 

Свързани новини

Излезе официално видео към “Let Me Live”

12.07.2018

Rudimental - "Let Me Live"

15.06.2018

Sean Paul и Major Lazer - "Tip On It"

24.04.2018

Major Lazer - “Go Dung”

03.01.2018

Major Lazer - "Buscando Huellas"

14.12.2017


flash