Българинът Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg изкараха съвместен проект

Познат в България както с музикалните си проекти, така и с участието си във Vip Brother през 2016, Alek Sandar не спира да изненадва почитателите си с нови музикални предложения.
 
Новото парче "Please don't go, go" е в колаборация с Lil Wayne и Snoop Dogg. Продуценти на проекта са самият Alek Sandar, българският бийтмейкър Ник Томс, както и Брент Колатало, който в студиото си има платинени плочи на негови песни изпяти от Lady Gaga, Бруно Марс, Eminen, Frank Ocean, Дрейк, BTS и много други.
 
 
Проектът впечатлява с ефектен видеоклип, заснет на няколко локации. Заснето от Алексей Фигуров, с когото са работили български звезди като Галена, Диона, Сузанита и други, бюджетът на видеото прехвърля сумата от над $300 000, ако се включи и хонорарът на Snoop Dogg; Lil Wayne не участва във видеото, защото от години не снима клипове. Друг изпълнител, който придава колорит, е Саша Белеър, която е с руски корени но от години живее в САЩ.
 
Alek Sandar има в репертоара си колаборации с редица световни и български звезди, сред които Juicy J, Lil Wayne, Snoop Dogg, Деси Слава, Атанас Колев, Андреа и други.

Свързани новини

Снуп Дог ще отразява Олимпийските игри

08.01.2024

Alek Sandar в Radiocast

06.10.2022

Snoop Dogg и Кели Кларксън - водещи

15.02.2022

Snoop Dogg със свой собствен "Боен клуб"

21.04.2021

Alek Sandar - "Козунака"

12.10.2018


flash