Снуп Дог ще бъде специален пратеник за Олимпийските игри в Париж

Американският рапър и актьор Калвин Кордозар Бродус - младши, по-известен като Снуп Дог, ще влезе в ролята на специален кореспондент на американската медия NBC за най-голямото спортно събитие на планетата - олимпийските игри в Париж.

"Нека издигнем на следващо ниво, да празнуваме и да направим тези игри незабравими, да изпушим състезанието и нека най-добрите да заблестят като злато. Мир и олимпийска ЛЮБОВ, сещаш ли се?", призовава Снуп Дог в прессъобщението на NBC Sports за медиите.

"Израснах, гледайки Олимпийските игри, и съм развълнуван, че ще мога да видя как тези невероятни спортисти дават всичко от себе си в Париж. Това е празник на таланта, всеотдайността и преследването на все по-голяма цел",заяви рапърът.

52-годишният рапър ще работи за NBC като "специален пратеник" на Игрите и "ще даде своя поглед върху случващото се в Париж, ще посети емблематичните забележителности на града, ще наблюдава състезанията и ще се срещне с атлетите, техните приятели и семейства", заявиха от телевизията.

Съобщението на NBCможе би до голяма степен не е такава изненада, тъй като Снуп Дог направи олимпийския си дебют през 2021 г. в шоуто на "Пийкок" - "Олимпийски акценти с Кевин Харт и Снуп Дог", и даде своя принос за някои от запомнящите се моменти в хода на надпреварата в дисциплината конна обездка (вид конен спорт).

Миналия ноември Снуп Дог се срещна с олимпийски и параолимпийски надежди на САЩ на промоционални снимки за Игрите в Париж.

Снуп Дог участва в рекламното видео "Snoop Year's Eve" за Олимпийските игри това лято. В 75-секундна версия на спота Снууп се шегува с атлетите от отбора на САЩ Суни Лий (гимнастика), Аджа Уилсън (баскетбол), Джагър Итън (скейтбордист) и дуото Кели Ченг и Сара Хюз (плажен волейбол) за техните минали триумфи и бъдещи олимпийски мечти. Видеото е заснето през ноември в Universal Studios в Лос Анджелис по поръчка на Ен Би Си Юнивърсъл за олимпийските и параолимпийските игри в Париж през 2024 г. и е публикувано в канала на телевизията в "Ютюб", но не може да бъде гледано от България.

През май 2023 г. Ен Би Си Юнивърсъл обяви, че мрежата за излъчване на Ен Би Си и стрийминг услугата "Пийкок" ще бъдат основните платформи на компанията за нейното отразяване на Олимпийските игри в Париж 2024 г., които ще се проведат между 26 юли и 11 август 2024 г.


Свързани новини

Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg

29.08.2022

Snoop Dogg и Кели Кларксън - водещи

15.02.2022

Snoop Dogg със свой собствен "Боен клуб"

21.04.2021

Snoop Dogg част от "California Dreaming"

14.02.2017

Шведската полиция арестува Snoop Dogg

27.07.2015


flash