Търси в сайта...

Alexandra Stan и Inna с общ проект (видео)

Без съмнение Alexandra Stan и Inna вече са сред най-известните румънски изпълнители, както на Балканите, така и на световната сцена. За първи път обаче двете мегазвезди на румъснката юроденс и хаус музика работят заедно по един общ проект.
 
“We Wanna” е парчето, което събра двете ни северни съседки, а днес вече излезе както песента, така и видеото към нея. 
 
 
Музикалната творба е включена в четвъртият албум на Inna - LatINNA, и е творение на три световни имена - Axident, Jacob Luttrell и Thomas Troelsen, които са автори на безспорните хитове, като "Wiggle” на Jason Derulo, “Burnin’Up” на Jessie J, “Tonight” на Enrique Iglesias, “Fireball”, както и “We Are One” на Pitbull и Jennifer Lopez, който стана и химн на Световното по футбол миналата година. 
 
Alexandra беше първата, която съобщи за проекта, а на страницата си във Фейсбук тя написа: "Inna е истински артист. Аз винаги съм се възхищавала от нея. Тя е спокойна, винаги пълна с енергия и винаги се забавляваме, когато сме заендо. Струва ми се, че сме като шейк от ванилия и шоколад." Inna също не скри вълненията си от съвместния им проект: "Много се радвам, че работя с Alexandra Stan и мисля, че заедно можем да оглавим световните класации. Всеки ден слушам нашата песен и много ми харесва. Нямам търпение да я споделим с вас."
 
Румънките имат и още една изненада за феновете – в проекта взема участие и пуерториканският регетон изпълнител и текстописец Daddy Yankee, когото познаваме с незабравимият летен хит "Гасолина”. Латино певецът е работил и с имена като Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Nicole Scherzinger, Fergie, Akon и др.

Свързани новини

Новият албум на INNA излезе

10.01.2022

INNA с нов сингъл

29.10.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Alexandra Stan и NERVO с нова песен

02.07.2021

INNA с гореща нова колаборация

23.04.2021


flash