Търси в сайта...

Лео и Део с ново "Безгрижно” парче

Лятото идва и Лео и Део са готови с поредното горещо парче за сезона. Любимият тандем този път ще го карат "Безгрижно”. Така се казва новата песен на двамата изпълнители, която вече се върти в радио ефира, а на 31 май ще е премиерата и на видеото в Youtube. 
 
Парчето се е родило съвсем спонтанно, по време на съвместно участие на Део и Лео в Златни пясъци. "Направихме песента в хотела. Интересното е, че за трети път ни се случва така”, разказва Лео. "Безгрижно” е напълно в стила на вече утвърдения дует – забавно, лятно парче, без нецензурни рап рими и идеално за танци в пясъка. Този път обаче Лео ще изненада феновете си не само с няколко думи а с цял куплет на родния му италиански език.
 
За клипа Лео и Део отново се са доверили на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion. Видеото е пародия на култовата комедия "Старски и Хъч”. Към рап тандема се присъединяват още кубинската звезда Алфредо Торос, който играе ролята на Хъги Беър. Голямата изненада в клипа е Queen Mary - световната шампионка по брейк Мари Славова, която тази година влезе в историята като първата жена-шампион на брейк състезанието BC One Cypher и си спечели правото да представя отново страната на световните финали.
 
Премиерата на видеото на "Безгрижно” е на 31 май, в полунощ, в Youtube канала Facing the Sun.

Свързани новини

Раздадоха MTV Video Music Awards 2017

31.08.2017

Leonardo DiCaprio в нов филм на Scorsese

23.12.2016

Leo DiCaprio и частният му еко остров

22.11.2016

Лео - "Приятел”

30.11.2015

Приказна магия в ICEHOTEL в Швеция

14.10.2015


flash