Търси в сайта...

Ryan Tedder поиска втора сцена за концерта на OneRepublic у нас

Само седмица ни дели от шоуто на мултиплатинените OneRеpublic в София. За концерта на бандата на 2 юни ще бъде построена и втора сцена, до която вокалистът на бандата ще стига по специално изграден ръкав, минавайки буквално над публиката. Организаторите припомнят, че зоните пред сцената не са отделени и всеки, закупил билет за терен, може да види любимата си банда само от метри разстояние. Огромни видеостени, много ефекти и Ryan Tedder - това ще видят очакваните близо 10 000 души в Арена Армеец на 2 юни. 
 
 
Концертът на бандата в София е втората европейска спирка от турнето им NATIVE. Дни преди шоуто си в София бандата обяви, че последният им сингъл “I Lived” е получил платинен статус в Щатите. Това е петият поред сингъл от албума, който продава над 1 милион копия след “If I Lose Myself”, “Counting Stars”, “Something I Need” и ”Love Runs Out“. Всички тях ще чуем и в София, както и още от най-добрите парчета на бандата, която ще посети столицата ни в пика на своята кариера. Столицата ни е част от едноименното турне NATIVE, представящо албума с най-много хитови сингли до момента. Албумът достигна номер 4 в класацията на Billboard 200 и #9 в UК Album Chart. 
 
Билети за концерта все още може да откриете в мрежата на EVENTIM, както и онлайн на eventim.bg. Цените на билетите са от 65 до 110 лв. 

Свързани новини

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

OneRepublic с песен в новия хит

19.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

04.02.2022

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

OneRepublic с латино версия на песен

29.07.2021


flash