Selah Sue пристига с лайв банда утре в София

Очарователната белгийка и нейният екип пристигат с два тур буса и тир, пълен със специална техника за шоуто още в ранните сутрешни часове на 14 май. Специално изработена завеса, осветление и аналогови озвучителни пултове ще бъдат монтирани на сцената на столичната зала "Универсиада“, за да могат българските фенове да се насладят на невероятната Selah Sue и нейното лайв шоу в пълния им блясък. 
 
Вратите отварят в 19:30 часа, като пръв на сцената ще излезе любимият представител от българската сцена – Ramsey Hercules от Boogie.FM. Той ще подготви всички фенове за шоуто, което ги очаква със селекцията си от преработени и оригинални версии на фънк, соул и дъб парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.
 
След него ще се появи дългоочакваната Selah Sue, за да потопи българските си фенове в нейното емоционално живо представяне на последния си албум Reason! Вдъхновяващата Selah записа специален личен поздрав за българските си фенове, с който ги кани да се срещнат на живо с нея на 14 май в зала "Универсиада!“
 
 
Selah Sue ще гостува за пръв път в София, заедно с бандата си, с която в момента обикалят на мащабно турне и завладяват музикалните фенове с най-новата си музикална рожба – новоиздаденият албум Reason.
 
В основата на бандата стоят 4-ма професионални музиканти. Зад синтезатора стои белгиецът Joachim Saerens, наред с Erik Rademakers (бас), Yannick Werther (китара) и Jordi Guenes (барабани). Selah Sue споделя, че усеща бандата си като нещо повече от семейство и не си представя да продължи музикалната си кариера без тях. 5-мата действително създават една особено звучна сплав, която те кара да настръхваш при появата си на сцена. 
 
 
Веднага след дългоочаквания концерт на очарователната Selah Sue в зала "Универсиада“ всички фенове ще могат да продължат музикалните си вълнения на организираното официално afterparty в столичния клуб *Mixtape 5*! 
 
Началният час е 22:30 часа, а специален гост за вечерта ще бъде диджей Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който ще запази соул, фънк и ню джаз атмосферата за всички присъстващи. Всички фенове, които са си закупили билет за концерта на Selah Sue, ще могат да посетят безплатно afterparty-то!
 
Билетите са на цена 45 лв. /категория правостоящи/ в мрежата на Eventim.bg. Седящи места в централните сектори B и C са на цени 60 лв. Местата във VIP ложата на зала "Универсиада“ са 65 лв.

Свързани новини

Selah Sue гостува в София с нов албум

02.04.2015

Да срещнеш Selah Sue

25.07.2013


flash