Искаш ли да се срещнеш лично със Selah Sue?

След броени дни талантливата белгийска певица Selah Sue ще пристигне в България за първото си шоу у нас, като на 28 юли 24-годишната изпълнителка ще се качи на главната сцена на фестивала Spirit Of Burgas.
 
Десет късметлии ще имат уникалния шанс да се срещнат лично със Selah, а това може да стане по следния начин:
1. Изпратете мейл на meet-selah@spiritofburgas.com
2. Напишете коя е любимата ви нейна песен
3. Не забравяйте да оставите две имена и телефон за връзка 
 
Организаторите на фестивала ще определят щастливците чрез жребий от всички изпратили писма, като това не им осигурява билет за фестивала. Крайният срок за участие е 25 юли - 23:59ч, а анонсирането ще е на следващия ден.
Selah Sue постига страхотен успех със своята музика, завладявайки интернет пространството и впоследствие подписвайки договор с лейбъла Because Records. Дебютният й албум Selah Sue, който стана платинен в Белгия и Франция и златен в Холандия, е амбициозна смесица от електро рок, хип-хоп, соул и фънк. В записа има чисти и акустични балади като песента “Mommy”, както и динамични парчета като “Crazy Vibes” и “Raggamuffin”. Selah Sue принадлежи на това поколение от музиканти, за които смесването на жанровете не представлява никаква пречка – напротив, това е стимул да изразиш себе си по-цялостно чрез музиката, която сътворяваш. 
 
Едноименният албум на Selah Sue е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

SPIRIT of Burgas: Завръщането успешно

10.08.2015

Robbie Williams пристигна в Бургас

07.08.2015

Robbie и Ayda празнуват годишнина у нас

05.08.2015

Robbie Williams ляга с наше момиче

04.08.2015

SPIRIT of Burgas е тази седмица

03.08.2015


flash