Conor Maynard с нов сингъл и клип (видео)

Conor Maynard се завръща, издавайки чисто новия си сингъл “Talking About” на 20 април. 
 
Попил вибрациите на музикалната сцена в Маями, Conor представя парче, което препраща към ерата на 90-те. Написана съвместно с британската R&B звезда Craig David и продуцирана от Mojam (Emeli Sande, Naughty Boy, Sam Smith), песента е част от предстоящия втори албум на Conor. Видеото към сингъла е заснето в Маями и проследява изпълнителя, който пътува на стоп и участва в най-различни сценарии, единия от който включва и самия Craig David.
 
 
Скрил се временно от светлините на прожекторите в студиото, Conor се е заел да създаде продължение на своя дебютен и сертифициран със злато #1 албум от Contrast (2012), съдържащ четири топ 10 сингъла – “Can’t Say No”, “Vegas Girl”, “Turn Around” и “Animal”.
 
Записът бе интернационалният пробив на Conor, който стана една от най-големите изгряващи британски звезди в Щатите, Канада, Франция, Италия, Южна Африка и Австралия. Изпълнителят подплати успеха си с хита “R U Crazy” през октомври 2013. 
 
Сега, на 22 години, младият артист се завръща с гръм и трясък, издавайки сингъл, който свидетелства за разнообразието и вълнението, които ни очакват във втория албум. 

Свързани новини

Conor Maynard - “Waste Your Time”

08.10.2019

Conor Maynard - "Not Over You"

07.08.2019

Conor Maynard се завръща с нов сингъл

03.07.2019

Cash Cash - “All My Love”

09.10.2017

Conor Maynard с “All My Love”

07.07.2017


flash