Kwabs издава дебютния си албум през май

След като се появи в предаването на Mistajam по BBC Radio 1Xtra, изгряващата соул звезда Kwabs, чието истинско име е Kwabena Sarkodee Adjepong, обяви детайли по предстоящия си дебютен албум, озаглавен Love + War. Записът съдържа 12 парчета и излиза на 18 май.
 
Британският артист представи и чисто нова версия на парчето “Perfect Ruin”, придружена от наситено с емоция и визуално зашеметяващо видео, заснето на север от Швеция и режисирано от George Bellfield.
 
 
Kwabs коментира: "Толкова съм развълнуван да обява най-накрая детайли по дебютния си албум. Чувството да издам нова музика след страхотната 2014 е прекрасно. Отзвукът във Великобритания, а вече и извън нея, е невероятен (много любов за немските ми фенове, които направиха “Walk” #1 сингъл!). “Perfect Ruin” е едно от любимите ми парчета в албума и от всички сингли, това вероятно е песента, която феновете най-много искаха да чуят завършена. Мисля, че от доста време предстоеше да се случи… Надявам се и те да я почувстват така, както аз.”  
 
Последните месеци бяха много вълнуващи за Kwabs. Той бе включен в Sound poll of 2015 на BBC и се появи в медии като Buzzfeed, Digital Spy, Metro, Shortlist, The Guardian, The Line of Best Fit, The Observer, Time Out и Transmitter. Певецът постигна и завидни успехи в Европа със своя сингъл “Walk”, който стана номер 1 в Германия и влезе в топ 5 в Швейцария и Австрия.
 
Албумът Love + War на Kwabs ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

03.12.2021

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021

Denai Moore и Kwabs с нов сингъл

06.06.2017

Kwabs - “Cheating On Me”

04.11.2015

Kwabs - "Fight For Love"

14.07.2015


flash