Търси в сайта...

Gwen Stefani се чуди на дългия си брак

В интервю за "Космополитън" американската певица Gwen Stefani се чуди колко продължителен е бракът й Gavin Rossdale, пише бгнес.
 
"Ние преминахме заедно през толкова много неща, направо е чудо, че останахме заедно за толкова дълго време", отбеляза певицата, която има 12-годишен брак с Rossdale. Според нея съпружеските им отношения се подхранват от факта, че двамата имат собствено поле за изява и се реализират като личности. Stefani призна, че никога не е мислила, че ще се омъжи за такова "горещо момче" като Gavin. "Смятам го за красив. Това не е най-важната негова черта, но е приятно... и той наистина прави хубави деца", сподели майката на три момчета.
 
Gwen си спомни как родителите са я учили, че музиката може да бъде само хоби, а не и професия. По думите й те се оказали прави, защото тя получава удоволствие от това, което прави, и не ламти за победи. "Въпросът всъщност е в самия път, ето тук е радостта. Въпросът не е в крайния резултат, защото по същество никога няма край", откровеничи Stefani.

Свързани новини

Гуен Стефани с нова песен

23.06.2023

Gwen Stefani с тайна сватба

05.07.2021

Гуен Стефани се завърна с нова песен

09.12.2020

Gwen Stefani на съд за авторски права

20.01.2017

Излезе саундтракът към "Тролчетата"

27.09.2016


flash