Чуй най-добрата нова музика от James Arthur, Sam Fischer, Joel Corry и Mabel, Justin Bieber, Tiësto и Ava Max, и Little Mix!

James Arthur - "SOS" (Acoustic)
 
James Arthur представи още един сингъл от предстоящия си албум It’ll All Make Sense In The End, който създава по време на пандемията в дома си в Surrey.
 
 
"SOS" е едно от любимите ми парчета в този албум и подсказва какво може да очаквате от него", споделя артистът.
 
Regard x Kwabs - "Signals"
 
Номинираният за награда BRIT диджей и продуцент Regard се обединява с британския нео-соул певец и автор на песни Kwabs за създаването на "Signals". 
 
 
Новата песен съчетава всеки елемент, който би се очаквал от един клубен химн - дълбоки басове, ярки синтезирани рифове, FX sweeps и синкопирани акорди за хаус пиано, а дълбоките душевни вокали на Kwabs привличат вниманието навсякъде.
 
Sam Fischer - "Hopeless Romantic"
 
Австралийският изпълнител Sam Fischer сподели своята емоционална и вдъхновяваща песен "Hopeless romantic".
 
 
"Имаше моменти през последните 2 години, когато наистина се чувствах така, сякаш никога няма да направя нещата, за които винаги съм мечтал като артист. Активно отказвах да приема реалността и вместо това романтизирах версия на живота, която просто не съществуваше. Сега, след като току-що излязох от дебютното си турне, където се срещнах с феновете си за първи път, аз съм на много по-добро място.", споделя Sam Fischer за създаването на парчето.
 
Joel Corry и Mabel - "I Wish"
 
Joel Corry се завръща с новия сингъл "I Wish" – първата му колаборация с Mabel, която улавя двама от най-ярките звезди на новото поколение в най-добрата им форма.
 
 
"‘I Wish’ е специална песен и заема голямо място в сърцето ми", казва Joel Corry. "Mabel е супер звезда, с която винаги съм искал да си колаборирам и съм щастлив, че желанието ми се сбъдна", казва той. "Joel и аз искаме да работим заедно от наистина дълго време", продължава Mabel, "така че се радвам, че моментът най-сетне дойде!"
 
Justin Bieber – "Rockin' Around the Christmas Tree"
 
През последните няколко месеца Bieber издаде своя шести студиен албум Justice, оглави Billboard Hot 100 два пъти с песента "Stay" и стана най-младият соло изпълнител със 100 сингъла под номер 1 в класацията.
 
 
Остават броени седмици до Коледа, а Justin очевидно няма търпение, защото само преди броени дни издаде нова кавър версия на любимата празничнапесен "Rockin' Around the Christmas Tree".
 
Tiësto и Ava Max - "The Motto"
 
Tiësto обедини сили с поп фурията Ava Max в "The Motto," динамичен денс хит, който ще изправи всички на крака, когато света отново се отваря и партито започва.
 
 
"Ava е толкова вълнуващ млад талант и красивият й глас добавя такава дълбочина в песента – нямам търпение света да чуе колаборацията ни. "The Motto" е парти химна, с който с танци ще навлезем в 2022 след щурата година!", казва Tiësto. "Когато Tiesto сподели записа с мен, се влюбих и не можех да спра да си го пускам. The Motto е вдъхновяващ – той е за това да не ти пука, да си себе си, да се забавляваш и света да научи за това!" – казва Ava Max.
 
Little Mix - "Between Us"
 
Най-голямата момичешка група в света Little Mix представи новия си сингъл "Between Us", част от едноименния им албум, който излиза на 12-ти ноември. Колекцията е празник в чест на десетилетие успешни песни по целия свят. 
 
 
В нея са включени №1 синглите "Wings", "Black Magic", "Shout Out To My Ex" и "Sweet Melody", заедно с големи хитове като "Touch", "Move", "Power", "Salute" и най-новия им топ 3 "Heartbreak Anthem". Кампанията ще включва и пет чисто нови парчета на Little Mix, върху които триото работи през последните няколко месеца.

Свързани новини

Ейва Макс стартира нова ера

08.04.2024

Ново соло приключение за певицата

29.03.2024

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Хайди има всички таланти

30.01.2024

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023


flash