#FreshNewMusic тази седмица: Shawn Mendes, Ofenbach & Ella Henderson, Claydee, Ozuna, The Wanted, David Guetta и още!

Shawn Mendes - "I'll Be Okay"
 
Shawn Mendes издаде чисто нов сингъл, озаглавен "I'll Be Okay". Баладата следва новината за раздялата му с Camila Cabello, която двамата обявиха през ноември в Instagram.
 
 
Mendes и Camila започнаха отношенията си през 2019 със съвместната си песен "Señorita", която стана #1 в Billboard Hot 100. "I’ll Be Okay" е първата нова солова музика след четвъртия студиен албум на певеца – Wonder. 
 
Ofenbach & Ella Henderson - "Hurricane"
 
Ofenbach & Ella Henderson пуснаха акустичната версия на хитовия си сингъл ‘Hurricane’. В момента той е #15 в радио ефира в Европа и на #24 US Dance radio. Песента стигна 25 милиона стриийма и 5 милиона гледания на видеото. 
 
 
Дуото разполага с 11,3 милиона месечни слушатели, а оригиналната версия на сингъла се намира в редица пллейлисти като  mint, Just hits, power hour и Hits du Momen.
 
Claydee & Emy Perez - "Awoof"
 
Claydee се завръща с чисто новия си сингъл "Awoof”, колаборация с венецуелката Emy Perez, която има каталог, пълен с десетки хитове, тъй като е работила със световноизвестни артисти като Shakira, Eros Ramazotti, Willy William и др.
 
 
С това парче гръцко-албанският изпълнител представя нов стил и звук, които не сме чували от него досега, но той продължава да ни дава музика, на която просто няма как да не танцуваме.
 
Kali Uchis и Ozuna - "Another Day In America"
 
Песента е част от саундтрака на предстоящата адаптация на мюзикъла от 1967г. West Side Story, която излиза по кината на 10-ти декември.
 
 
Влюбен в музиката на красивата приказка, Steven Spielberg се заема с режисирането на този така амбициозен проект.
 
Max Barskih – "Tequila Sunrise" 
 
Хипнотизиращи китарни рифове, страст и съвременни танци - Max Barskih се завръща с новия сингъл "Tequila Sunrise”. Парчето е изцяло на английски език и ще бъде част от предстоящия му албум, който ще излезе през 2022.
 
 
Артистът продължава да интригува публиката си като показва неочаквана страна от себе си чрез езика на танците. "Тази песен е много специална за мен. Разказва история за неустоимо привличане, но също и болка. Всичко това неизбежно ще приключи, но докато свири музиката, тези двама души могат да се разтопят един в друг.” – споделя той за сингъла.
 
Regard x Kwabs - "Signals [Acoustic]"
 
 
Номинираният за награда BRIT диджей и продуцент Regard и британският нео-соул певец и автор на песни Kwabs представиха акустична версия на последната си песен "Signals”. 
 
The Wanted - Most Wanted: The Greatest Hits 
 
Момчешката банда се завърна на музикалната сцена с чисто нов албум след цели седем години пауза. Most Wanted: The Greatest Hits е колекция от 20 парчета, включваща някои от най-големите хитове на британско-ирландската група.
 
 
В албума ще чуете песни като "All Time Low", "Glad You Came", "Gold Forever", "Chasing The Sun" и баладата "Heart Vacancy", както и някои нови заглавия, подарък за всички верни венове на The Wanted.  
 
The Greatest Hits - съдържание:
Glad You Came
All Time Low
Chasing The Sun
Heart Vacancy
Gold Forever
Lose My Mind
Lightning
We Own The Night
I Found You
Walks Like Rihanna
Warzone
Show Me Love (America)
Could This Be Love
Rule The World
Colours
Rule The World (Acoustic)
Glad You Came (Acoustic)
We Own The Night (Acoustic)
Could This Be Love(Acoustic)
Remember (Acoustic)
 
David Guetta feat. Боро Първи - "Get Together"
 
 
Най-номинираният DJ/продуцент тази есен, David Guetta, пусна новия ремикс на трака си Get Together с Боро Първи.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Ofenbach с нов сингъл

02.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023


flash