Kylie Minogue отложи концертите си в Германия

Kylie Minogue отложи концертите си в Германия поради проблеми с германските организатори. Тя съобщи за отмяната на концертите си със съобщение, публикувано на сайта си.
 
"Крайно разочарована съм, че поради финансови проблеми на германските организатори няма да мога да изляза на сцената в Кьолн, Мюнхен, Берлин и Хамбург. Заради тези финансови проблеми не можем да потвърдим, че ще има концерти и че цялата необходима техника ще бъде осигурена", пише Kylie, цитирана от бгнес. "Моят екип от мениджъри опитва да намери начин да се реваншираме за причиненото разочарование. Винаги съм чувствала силна подкрепа от публиката в Германия. Не мога да опиша колко съжалявам, че концертите бяха отменени в последния момент", казва още тя, като допълва, че други нейни концерти от световното й турне няма да бъдат отменяни.
 
Kylie Minogue стартира световното си турне "Kiss Me Once" на 24 септември тази година, а неговият край ще бъде в края на март догодина. Тя ще излезе на сцената във Великобритания, Монако, Франция, Унгария, Словакия, Чехия, Полша, Литва и Латвия, Белгия, Ирландия, Швейцария и Австралия.

Свързани новини

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Kylie Minogue с нов дует

06.10.2021

Kylie Minogue празнува 53!

28.05.2021

Billie Piper издаде: Kylie се омъжва

05.02.2021


flash