Арестуваха пореден преследвач на Rihanna

Бездомен мъж е арестуван, защото преследвал Rihanna.
 
Kevin Mcglynn (53) е задържан в четвъртък, защото оставял заплашителни бележки пред дома на Rihanna в Ню Йорк, пише бгнес. Вестник "Ню Йорк Поуст" съобщава, че след мъжът е получил обвинение в преследване, заплахи и тормоз. Той е задържан без право на гаранция, след като е написал поредица от заплашителни бележки (включително заплахи да я изгори в дома й, наричайки я многократно "кучка") и ги е оставил до дома на певицата два пъти на 8 юли и веднъж на 1 юли.
 
Този тип проблем се превръща в неприято ежедневие за изпълнителката. През май тази година Rihanna бе принудена да продаде жилището си Калифорния, тъй като на вратата й постоянно се появявали странници. През март миналата година Steveland Barrow получи ограничителна заповед, след като нахлу с взлом в съседния имот, тъй като помислил, че това е домът на певицата. Robert Melanson пък не трябва да приближава дома на Rihanna или мястото, където работи, на по-малко от 100 метра. 
 
През юни миналата година Melanson бе хванат на покрива на къщата й. В документите пред съда певицата, която не е била в дома си по време на инцидента, пише, че се притеснява за своята сигурност, тъй като Robert е нестабилен и има престъпно минало. Да не забравяме и Jonathan Whooper, който миналия ноември беше арестуван, след като хвърли стол през стъклото на терасата в дома й в Пасадина. Полицаите, дошли да го арестуват, той уверявал, че е "бъдещият съпруг" на Rihanna.

Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash