Търси в сайта...

Rihanna се забърка в скандал с коментар за Израел и Палестина

Rihanna предизвика силно вълнение в социалните мрежи, след като изрази в Туитър подкрепата си за Палестина в конфликта й с Израел.
 
 
"#FreePalestine", написа тя вчера, но секунди след това изтри публикацията си. За нещастие не бе достатъчно бърза и посланието й бе споделено хиляди пъти, пише бгнес. Според приятелка на певицата тя не е искала да споделя подобно нещо. "Тя го изтри, защото никога не е искала да го споделя. Тя дори не знаеше, че е публикувано преди феновете й да започнат да коментират", каза приятелката пред сайта TMZ.
 
Rihanna искала да получи повече информация за конфликта между Израел и Газа и натиснала посочен в публикацията линк. Последователите й в Туитър започнали да коментират публикуваното в профила на певицата. Така тя разбрала какво се е случило, според източника на TMZ. Обяснението не изглежда особено правдоподобно, тъй като за да публикуваш нещо в Туитър, трябва да се напише текст или той да бъде копиран и поставен в полето за писане на съобщение. След това има бутон за споделяне в социалната мрежа.
 
 
Няколко часа след първата публикация и нейното изтриване Rihanna отново коментира конфликта между Израел и Ивицата Газа. Този път тя беше по-коректна в политическо отношение. "Нека се помолим за мир и край на конфликта между Израел и Палестина! Има ли надежда?", попита тя. 

Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash