Ice Cream с първи самостоятелен концерт

На 18 май, неделя, от 19ч в зала Рейнбоу Плаза ще се проведе първият голям, самостоятелен концерт на група Ice Cream. 
 
Той е част от турнето "Zahir School tour 2014”, който се провежда в 9 града. Специален гост на турнето е музикалният продуцент и изпълнител Dexter, познат от участието си в "България търси талант“. Билетите са на цена 5 лв. и могат да се закупят предварително на входа на зала Рейнбоу плаза, на facebook.com/icecreammusic или от ticketlogic.bg, където 5 промоционални билета са на цената на 4.
 
Изпълнителите преживяха интересна случка на път за концерт в Пловдив. На автомагистрала Тракия, точно пред тях се преобръща голям бус и колата на групата минава на косъм без да се удари в буса, който е катастрофирал напречно на магистралата. Като съвестни граждани, Ice Cream се притичват на помощ, заедно с други водачи. След като изкарват хората, с дружни усилия изместват буса встрани, за да освободят движението. Слава Богу, всички в буса били невредими.
 
Наскоро хип хоп групата пусна и новия си сингъл, "Скачай" и генерира над 100 000 гледания във vbox7 само за 3 дни. Режисьор на видеото е Зоран Петровски, познат с работата си в продукции като "Под прикритие“, "Стъклен дом“ и "Революция Z”, а оператор е Кирил Паликарски.
 
 
В края на май месец излиза и още една нова песен от Ice Cream, този път в колаборация с друг изпълнител - Устата, и ще носи името "Заредени“.

Свързани новини

Ice Cream се разпадна

20.06.2017

Ice Cream - "Всеки ден (Pool party)"

01.08.2016

Ice Cream - "Танцува ми се"

13.05.2016

Ice Cream - "Турбина"

09.03.2016

Ice Cream - "Без страх”

05.11.2015


flash