Виж всичко за новия изненадващ албум на Beyoncé (видео)

Beyonce шокира целия свят като мина през всички утвърдени схеми в музикалния бизнес. Грижлив пиар, честа, но недостатъчна информация, 10 секундни тийзъри, обложки и фотосесии - всичко това обикновено съпровожда - и най-вече, предхожда! - излизането на един албум. Кралица B обаче небрежно подмина всичко това и издаде нов албум - Beyoncé (The Visual Album) - без да е дала никакъв сигнал за него предварително.
 
Албумът е с пълноценна дължина от 14 парчета и се появи в iTunes, заедно с музикални клипове към всяко парче, почти между другото. В него е включен Jay-Z, дъщеря й Blue Ivy и рапърите Frank Ocean и Drake.
 
Самата изпълнителка разказва за Beyoncé (The Visual Album): "За мен музиката винаги е била нещо, което свързвам с образи, с визуализации. Тя ме кара да усещам връзката. Тези образи могат да са всякакви - спомени от детството ми, мои желания, мечти и фантазии. Исках хората да видят - наистина да видят - как изглеждат нещата в главата ми, когато се ражда музиката."
 
А защо е издаден без капка предварителна информация? "Имам чувството, че сега хората изживяват музиката различно. Спомням си когато излезе Thriller - цялото семейство се бяхме събрали да го гледаме, напълно омагьосани, това беше събитие. И това ми липсва - усещането нещо да те е погълнало напълно. Хората сега слушат по няколко секунди от песните на айподите си, не инвестират в изслушването на албум. Всичко е въпрос на сингъл и истерията около него - толкова, че застава на пътя на музиката, артиста и феновете. И реших, че не искам никой да казва кога ще излезе албумът ми. Исках да се появи, когато е готов. И да е от мен директно към феновете ми."
 
И все пак, видео към всяка песен? "Казах на екипа си, че искам да заснемем видео към всяка песен и да ги изкарам едновременно. Всички решиха, че съм луда, но го правим именно така." Вижте по-долу привю на всичките видеоклипове:
 
Beyoncé (The Visual Album) - съдържание:
 
1. Pretty Hurts
 
 
2. Haunted
 
 
3. Drunk In Love (feat. Jay Z)
 
 
4. Blow
 
 
5. No Angel
 
 
6. Partition
 
 
7. Jealous
 
 
8. Rocket
 
 
9. Mine (feat. Drake)
 
 
10. XO
 
 
11. Flawless (feat. Chimamanda Ngozi Adiche)
 
 
12. Superpower (feat. Frank Ocean)
 
 
13. Heaven
 
 
14. Blue (feat. Blue Ivy)  
 

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash