Lady Gaga изригна срещу музикалния бизнес

Lady Gaga разкритикува производителите съвременна поп-музика, заявявайки, че тя "убива младежта", информира бгнес.
 
В интервю за радио BBC One, цитирано от в. "Дейли Телеграф", тя обвини, че контролът на корпорациите действа като отрова на музикалната индустрия. "Това е смърт за изкуството и убива младите хора като фаст фууд. Първоначално тя е приятна като вкус, но ако я консумираш години наред можеш да надебелееш, да се разболееш и да умреш", подчерта певицата. Звездата рече, че тя "просто би искала да храни почитателите с добра храна" и обясни, че няма да позволи да бъде под контрола на корпорациите, които не знаят какво искат.
 
Два дни след интервюто стана известно, че певицата е сложила кръст върху дългогодишното си сътрудничество с мениджъра си Troy Carter, като обясни това с "творчески разногласия". Новината се обяви само дни преди да излезе третият й албум. Lady Gaga обясни, че смята музикалният корпоративен свят за ужасен и мрази постоянно да й казват какво да прави.
 
Според нейните думи, последният й албум, който излезе по-рано този месец, трябва да пренесе музикалната индустрия в нова епоха, където поп-културата е движена от изкуството.

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash