Icona Pop с подробности за дебютния си албум, чуй два сингъла от него

This Is… Icona Pop е дебютният албум на шведската поп сензация Icona Pop. Записът, който ще бъде издаден на 24 септември, ще съдържа хит сингъла “I Love It” с участието на Charli XCX.
 
 
След метеоритния успех на “I Love It”, сега момичетата от Icona Pop пускат и втория сингъл – химн за женското приятелство, озаглавен “Girlfriend”. В него може да бъде разпознат припева от парчето на 2Pac “Me And My Girlfriend”, който вероятно за повечето хора е по-познат благодарение на семпъла в песента “03 Bonnie Аnd Clyde” на Jay-Z и Beyonce.
 
“Girlfriend” вече може да се похвали и с видео, в което Caroline и Aino се возят в своето Mini през безлюдни улици и градове, преди да се качат на борда на товарен влак и в крайна сметка да пеят на покрива му, докато той продължава да се движи. 
 
 
Докато дуото се подготвя за своето първо хедлайнерско изцяло женско турне в Северна Америка - “Iconic Tour” - това лято, с K.Flay и Sirah, Aino Jawo и Caroline Hjelt, продължава да твори своята история в класацията на САЩ със своя тотален хит сингъл “I Love It” с участието на Charli XCX. Парчето, което все още доминира чартовете, вече официално е сертифицирано с двойна платина от RIAA, продавайки повече от 2 милиона копия само в Щатите и наскоро детронира Robin Thicke от първата позиция в британския чарт за сингли този месец.
 
This Is…Icona Pop - съдържание:
1) I Love It (feat. Charli XCX)
2) All Night
3) We Got The World
4) Ready For The Weekend
5) Girlfriend
6) In The Stars
7) On A Roll
8) Just Another Night
9) Hold On
10) Light Me Up
11) Then We Kiss
 
Албумът This Is… Icona Pop на Icona Pop ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Icona Pop ни връщат в 90-те

07.08.2019

Icona Pop се завръща с летен хит

23.06.2017

Icona Pop и Louis The Child - “Weekend"

05.07.2016

Icona Pop се завръщат с “Emergency”

28.05.2015

Топ 30 на най-добрите песни на път

07.03.2014


flash