Търси в сайта...

Официално е: Nicole Scherzinger и Lewis Hamilton се разделиха

Асът на F1 Lewis Hamilton потвърди, че са разделени с поп-звездата Nicole Scherzinger, без да крие колко му е трудно да се справи с новото си положение.
 
По-рано този месец таблоидите надушиха, че двойката, заедно от 2007, има проблеми и обявиха, че са се разделили заради претоварните си графици. Сега и 28-годишният британец потвърди това, коментирайки пред Sky Sports: “Много се старая да съм позитивен, но в момента ми е наистина много, много трудно, заради загубата на някой много, наистина много специален в живота ми. Светът ми е напълно преобърнат в момента.”
 
В момента Hamilton се опитва да зарови глава в работата си, за да не мисли за раздялата: “Длъжен съм да мотивирам отбора си. И ако вървя с наведена глава и излъчвам негативна енергия, това ще се пренесе и върху механиците ми, които работят денонощно, а това няма да допусна за нищо на света. Затова много се старая да се държа нормално, но не е лесно.”
 
Двамата вече минаха по този път през 2011, когато пак се бяха разделили, но не издържаха далеч един от друг и възобновиха връзката си.

Свързани новини

Никол Шерцингер се завръща соло

13.04.2022

Nicole Scherzinger в турнето на Bocelli

06.04.2016

Scherzinger и J Lo пяха на сватба

16.02.2015

Scherzinger пак скъса с Hamilton

05.02.2015

Nicole Scherzinger стана лондончанка

13.11.2014


flash