Nicole Scherzinger се раздели с Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger се разделила окончателно със своя приятел състезател от "Формула 1" Lewis Hamilton. Двамата от доста време имаха проблеми във връзката си и се разделяха многократно, припомня бгнес.
 
Певицата наскоро се премести от САЩ във Великобритания, като според нейни близки това е било, за да може да е по-близо до Hamilton, който живее в Европа.
 
Според източник на в. "Сън" този път раздялата им е окончателна. "Nicole търпя достатъчно... Тя е напълно изпразнена и се чувства без бъдеще... Tя иска брак, а той никак не изглежда да има такива намерения, а постоянните мътувания, които ги държат далеч един от друг, просто ги съсипват", допълни още той.
 
Nicole определи решението като "най-опустошаващото в живота ми", но и като необходимост. "Взехме това решение заедно. Винаги ще го обичам, той мен също, бяхме готови на всичко, за да проработят нещата този път. Това е най-опустошаващото решение в живота ми". 
 
Близки на зведата коментират, че двойката е късала няколко пъти досега, но винаги и неизменно се връщат един към друг: "Никой от тях не обича друг така, както се обичат един друг. Любовта винаги ги събира отново заедно". Явно само времето ще покаже.

Свързани новини

Никол Шерцингер се завръща соло

13.04.2022

Nicole Scherzinger в турнето на Bocelli

06.04.2016

Scherzinger и J Lo пяха на сватба

16.02.2015

Nicole Scherzinger стана лондончанка

13.11.2014

Nicole Scherzinger предизвика катастрофа

24.10.2014


flash