Nicole Scherzinger ще участва в турнето на Andrea Bocelli

Красавицата Nicole Scherzinger ще се качи на сцената заедно с известния оперен тенор Andrea Bocelli по време на неговите концерти във Великобритания и Ирландия, пише bgnes.com. 
 
Nicole изпълнява с Bocelli песента "Don't Cry For Me Argentina" от филма "Евита", включена в последния албум на оперния музикант,Cinema (2015). Сега тя ще изпълни с него на живо песента по време на турнето в двете държави. Датите на двата концерта са 28 септември и 1 октомври 2016, съответно в Дъблин и Лондон. 
 
"Тя има много красив глас и също така е много хубава жена", каза за своята сценична партньорка Bocelli, цитиран от belfasttelegraph.co.uk. Nicole от своя страна също споделя вълнението от общия проект с италианския тенор. "За мен е чест да споделя сцената с г-н Bocelli. Ние винаги прекарваме чудесно, когато работим заедно.", каза тя. 
 
В албума на Bocelli Cinema е включен и дует с друга поп звезда - Ariana Grande. С нея той изпълнява песента "E Piu Ti Penso", която е дело на композитора Ennio Morricone и е част от филма на Sergio Leone "Имало едно време в Америка" от 1984.

Свързани новини

Никол Шерцингер се завръща соло

13.04.2022

Ed Sheeran - "Amo Soltanto Te"

26.02.2019

Scherzinger и J Lo пяха на сватба

16.02.2015

Scherzinger пак скъса с Hamilton

05.02.2015

Nicole Scherzinger стана лондончанка

13.11.2014


flash