"Повече от всичко” е новият летен хит на Кристо и Лора Караджова

След "Оставам тук” през 2012, Кристо и Лора се събраха за ново парче. Идеята за "Повече от всичко” възниква преди няколко месеца. "Искахме да покажем, че в България има много талантливи млади хора, а остават незабелязани. Хора, които с прекрасните си таланти трябва да получават медийно и обществено внимание", смята Кристо. 
 
Видеоклипът на "Повече от всичко” е заснет в каменна кариера до завод Кремиковци. Желаещите да се включат в проекта са хиляди, но само най-талантливите попадат на снимачната площадка. Един месец отнема подготовката и заснемането на видеоклипа, обединяващ трикове, каскади с мотори, въртене на огньове, българският национален отбор по лакрос, брейк, паркур, футболни трикове и стрийт футбол, брейк и хип-хоп танцьори, както и стрийт фитнес и дори тротинетки. Най-младият участник е брейк танцьор от Варна на 5 години.
 
 
Главната цел на "Повече от всичко” е да обърне светлините на прожекторите към, на пръв поглед обикновените хора, които показват истинската си същност чрез сценичната си изява. "Смятаме, че това трябва да е кауза на всички медии и институции. Искаме да внушим на младите хора да вярват в себе си, да работят здраво и да не се предават”, обобщава Кристо. 

Свързани новини

Кристо и Орлин Павлов със общо парче

29.02.2016

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Кристо и Жана - "Играем с теб до края"

09.12.2014

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013


flash