Търси в сайта...

Rihanna засили слуховете за поредна раздяла с Chris Brown

Rihanna засили спекулациите, че връзката й с Chris Brown отново е в тежък момент, след като в понеделник сподели пред публиката на концерта си в Лос Анджелис смесените си чувства към любовта. 
 
Изпълнителката попита риторично тълпата от сцената на Staples Center, само часове, след като слуховете за раздяла заляха мрежата: “Колко от вас са влюбени? Коко от вас мразят любовта? Колко от вас не разбират изобщо ш******о нещо? Е, аз съм в тази група. Групата на обърканите.” Веднага след това започна изпълнението на парчето "What Now", чийто текст също не навежда на безоблачни мисли. 
 
Всъщност слуховете плъзнаха още в събота, когато Chris Brown беше забелязан да се забавлява с руса сервитьорка в нощен клуб, а именно забежките на Chris бяха причина за скандала, който завърши с побой над певицата преди няколко години. 
 
Въпреки упоритите слухове обаче, приятели на двойката настояват, че всичко това е само защото "те просто са си са си такива, но все още са заедно", а според информация на EOnline, Brown и компанията му са били сред публиката и са гледали Rihanna от VIP сектора.

Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash