Kanye West иска по-справедлива музикална индустрия

Рапърът Kanye West твърди, че музикалната индустрия се отнася нечестно спрямо чернокожите изпълнители.

Звездата настоя, че белите певци традиционно се радват на незаслужено предимство, що се отнася до награждаването с престижни музикални отличия, тъй като в мнозинството от случаите се взима предвид не творчеството им, а техният произход. 
 
"Taylor Swift  победи Beyonce на Grammy-те? Beyonce танцува на токчета и прави купища други ненормални неща", заяви изпълнителят на "Stronger". "В музикалния бизнес трябва да има равни начала за всички и да бъде честен. Никога не съм печелил Grammy, когато съм се изправял срещу бял певец. Аз съм ш******т Kanye West, ние можем да създадем човешка утопия, ако пожелаем", изтъкна още устатият изпълнител. 
 
Taylor победи Beyonce в конкуренцията за най-добър албум през 2010 с Fearless срещу I Am... Sasha Fierce на Beyonce. Kanye - който прекъсна речта на приемащата наградата си Taylor през 2009 на нагрaдите MTV Video Music, заявявайки, че Beyonce е трябвало да победи - отдели 20 минути да обяснява възгледите си по време на концерта си в Лондон миналата събота. Той не пощади и артистите, които - според него - се "продават".
 
По думите на таблоида "Sun" Kanye - който очаква бебе от риалити звездата Kim Kardashian и има своя собствена модна марка - е заклеймил изпълнителите, кото използват славата си, за да продават "шампоани с тяхната снимка на шишето".

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Ye пак със скандал в новините

14.01.2022

Ето кого ще гледаме на Coachella 2022

13.01.2022

Kanye West показа новите си проекти

11.01.2022


flash