Търси в сайта...

Chris Brown се появи на парти без Rihanna

Рапърът Chris Brown се появи без половинката си Rihanna на партито на СПИН фондацията на сър Elton John след церемонията по раздаването на наградите "Оскар".

Изпълнителят на песента "Don`t Wake Me Up", който все още е на пробация за нанесения побой на барбадоска певица през 2009, бе посрещнат възторжено от гостите на събитието, което ежегодно събира звездите на благотворително парти след официалната церемония.
 
На купона в Западен Холивуд рапърът бил в центъра на вниманието, щастливо позирайки и разговаряйки с почитателите си. "Chris беше обграден от фенове, които иска да се снимат с него. Той беше усмихнат и любезен с абсолютно всички", разкри източник пред "US Weekly".
 
Наскоро 25-годишната Rihanna настоя, че 23-годишният Brown не е чудовището, за каквото го смятат повечето хора. Тя обясни, че има много причини, поради които се върнала в обятията му. "Той е добър човек. Разбирам съмненията, които имате към него след случилото се, но Chris не е чудовище", настоя изпълнителката, след като се завърна от почивка със своя любим на Хаваите.
 
"Той направи грешка и плати висока цена за нея. Знам, че би искал да върне времето. Понякога хората се нуждаят от подкрепа и насърчаване, вместо от подигравки и критики", каза Rihanna. 

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown с нов двоен албум

01.07.2019

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown с нов двоен албум

02.11.2017

Chris Brown - "Questions"

22.08.2017


flash