Риана води Крис Браун в родния Барбадос

Барбадоската красавица Риана ще заведе Крис Браун на родния си остров за Нова Година, където той ще може отново да спечели сърцата на нейното семейство и приятели.

Изпълнителката на хита " Diamonds", която неотдавна заяви, че с Крис са само приятели, ще се опита да докаже на близките си, че рапърът вече се е променил.

Двамата ще прекарат празника в петзвездна вила на острова. Риана е планирала да вземе и майката на Крис, за да може двете семейства да се опознаят по-добре. "Колкото повече обществото е против връзката на Риана и Крис, толкова по-бързо тя се връща към него", сподели неин близък, пожелал анонимност пред вестник "Сън".
 

"Макар че никой друг не може да го разбере, Риана е убедена, че Крис е любовта на живота й. Тя е сигурна, че взима най-правилното решение, връщайки се в обятията му", обясни същият източник.

Крис Браун беше осъден за нападение над Риана през 2009 г.. 23-годишният рапър нападна певицата в нощта преди наградите "Грами". Въпреки това двамата са по-убедени отвсякога, че искат да покажат на света, че са оставили всичко в 2009 г. ;


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash