Най-секси мъжете на 2012 според сп. "People" (снимки)

Актьорът Чанинг Тейтъм оглави тазгодишната класация на сп. "Пийпъл" за най-секси мъж сред живите.
32-годишният Тейтъм нашумя най-вече след участието си в летния блокбъстър "Професия: Стриптизьор". Освен ежедневни тричасови тренировки той трябваше да се подлага и на цялостна епилация на тялото си, както и да си припомни предишния си професионален опит като танцьор, пише изданието.
Самата съпруга на Тейтъм - Джена Деуан, с която имат брак от три години, разбира се, е харесала това, което вижда. "Смяташе, че е смешно", казва актьорът и допълва: "Все пак се е омъжила за бивш стриптизьор." Не само Тейтъм със своето първо място в класацията на "Пийпъл" обаче поражда прекалено силното усещане, че списанието подрежда изцяло американски знаменитости, съобразявайки се с щатските настроения и вкус що е то секси...
Блейк Шелтън и неговото второ място също изглеждат странно, ако не сте поданик на САЩ...Кънтри певецът стана звезда с помощта на риалити шоуто за таланти The Voice, а Академията на кънтри музикантите в САЩ го определи за най-добър кънтри певец на годината. Само преди две седмици заедно със съпругата си Миранда Ламбърт, с която имат брак от 18 месеца, взе и отличие за песен на годината. Това, с което 36-годишният изпълнител най-много изпъква в очите й, е, че той е "много грижовен и лоялен", цитира "Пийпъл".

Третото място е за 29-годишния Крис Хемсуърт, който от любимец в телевизионни сапунки се превърна в звезда от "Тор: Богът на гръмотевиците", "Отмъстителите" и приказен ловец в "Снежанка и ловецът"На екран компания му правиха Натали Портман, Чарлийз Терон и Кристен Стюарт.

Преди време режисьорът на филма за Тор Кенет Брана го описа накратко с думите: "Крис е построен като бетонна корабостроителница и изглежда много привлекателно в риза"

Друго не особено популярно в България име, което обаче е в челната петица, е Макс Гринфилд, който заема четвърто място.32-годишният актьор е известен с ролята на Шмид в New Girl, който често се разхожда гол до кръста в сцените си на екрана. Пред мъжкото списание GQ споделя, че тренира винаги в зависимост от това колко разголен трябва да бъде в следващия епизод.

Едва на пето място в класацията е име, което е по-известно и в нашия географски край - 40-годишният актьор Бен Афлек. Афлек, който наскоро навърши 40, признава, че юбилеят не е бил много забавен за него, но, от друга страна, може би точно тази година ще му донесе успехи, след като новият му филм "Арго" вече се оформя като един от предполагаемите фаворити за "Оскар".

Освен това Афлек се радва и на седемгодишен щастлив брак с актрисата Дженифър Гарнър, с която през февруари станаха родители за трети път. Неотдавна Гарнър сподели, че той е по-добър от нея в игрите с кукли с малките им момичета Вайолет и Серафина.


На 63 години Ричард Гиър отново е в класацията на "Пийпъл", която оглавява през 1999 г.
35-годишният Мат Бомър обикновено се появява в изискани костюми, което подхожда на съблазнителната му роля в White Collar, но по-глобално привлече погледите след ролята си в "Професия: Стриптизьор". Пред "Ентъртеймънт уикли" сподели, че е приел ролята във филма за мъже стриптизьори като участие в нещо като документален филм, но за фенките му в "Туитър" и "Фейсбук" бе само допълнение към истерията и желанието да го видят само по вратовръзка, пише списанието.
На осмото място в подреждането на "Пийпъл" е олимпийският състезател - южноафриканецът Оскар Писториус. Преди участието на 25-годишния състезател по бягане на олимпиадата в Лондон той бе популярен предимно с това, че промени правилата за достъп до игрите, като се превърна в първия състезател с два ампутирани крака на олимпиада. Така си заслужи прозвището Блейд Рънър и макар да не спечели медал, вдъхнови милиони с постижението си. Както самият той твърди: "Не е задължително уврежданията да значат липса на предимство"

На завидните 57 години носителят на "Оскар" Дензъл Уошингтън си спечелва девета позиция в подреждането за най-секси мъжете на 2012 г. Последната му екранна изява като пилот, изпълнен с вътрешни демони, във филма Flight вече се радва на доста позитивни ревюта от критиката. Уошингтън освен това вече е бил начело на класацията на "Пийпъл" през 1996 г., но вероятно е още по-горд с 28-годишния си брак с Паулета Пиърсън, с която имат четири деца. Каква е тайната? "Прави каквото ти казва жена и си дръж устата затворена", споделя той пред списание "Пийпъл".
"Не вярвам много в оценките на изкуството, но се появих за всеки случай", каза 41-годишният британски актьор Даниел Люис, който тази година за първи път получи "Еми" за главната си роля в сериала Homeland. Британецът радва американската публика не само с актьорските си умения, но и с чувството си за хумор. Освен това секссцените му с колежката Клеър Дейнс също не остават незабелязани. Пред британското издание на GQ споделя, че също като героя си в сериала е изтъкан от вътрешно съмнение и самокритика.


Свързани новини

Раздадоха People’s Choice Awards 2016

07.01.2016

Джон Галиано срещу "Диор"

06.02.2013

Лондон прави Музикална алея на славата

04.02.2013

Ogi 23 - на кой му дреме

04.02.2013

ФИФА е най-продаваната игра по света

28.01.2013


flash