Златка и Камелия си тръгнаха от Къщата

Златка и приятелката на Люси - Камелия, си тръгнаха от ВИП Брадър само три дни преди големия финал на риалити шоуто.

Зрителският вот реши в Къщата да останат Къци, Орлин, Багата, Фънки и Никол и в събота да се борят за победата.
Много съм щастлива, не съм изненадана, бях сигурна, че ще си тръгна, каза Камелия след излизането от ВИП Брадър.

Още докато беше в Къщата, Камелия съжали за острите си думи, след като избухна в понеделник, когато се разбра, че Люси напуска Къщата. „Защо тъпият гнусен български народ така решава“, запита Камелия, разстроена, че се разделя с любимата си, като сипеше обиди и към Къци.

„Бях под влиянието на афект, защото е нормално да смятам, че Люси трябва да остане на финал, постигнала е много в кариерата си, може би в България не знаят това. Съжалявам за думите си“, каза Камелия. "Камелия не издържа на напрежението и избухна много в понеделник", опита се да я защити и Люси от студиото.

Вторият отпаднал на крачка от финала беше Черната Златка, която на излизане сподели, че не се чувства разочарована, а е много щастлива. Tя остави медальона си на бившето си гадже - Багата, който е сред финалистите в шоуто.

Преди това Златка отново удари на камък със знанията си, но този път не по география, а за банковите термини. Андрей Слабаков я попита какво означава „овърдрафт“, тъй като знае, че тя е учила „Банково дело“. Плеймейтката обаче чистосърдечно си призна, че не знае.

“Искам да работя в телевизия, банковото дело не ми е силата“, сподели откровено Златка. Тя допълни и че си мечтае за здраво и хубаво семейство.

Отново не мина и без коментари за Къци. "Къци е перфекционист, а това дразни останалите", каза съпругата му Меги. Според нея за хората е трудно да приемат това качество. "Къци винаги действа емоционално, а не рационално", убедена е жена му.

Според Андрей Слабаков по пътя си към духовното усъвършенстване Къци е изгубил чувството си за хумор и автоирония. "Това е най-големият му проблем", смята Слабаков.


Свързани новини

Константин Вълков по Нова тв

17.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash