Любо Нейков и Валя Войкова ще водят "Господари на ефира" по bTV

Актьорът Любо Нейков и журналистката Валентина Войкова май ще са новите Димитър Рачков и Мария Игнатова, но по Би Ти Ви.


Двамата вероятно ще станат телевизионен дует, защото са оглеждани и пробвани като водещи на "Голата истина". Това е предаването, което ще се прави по оригиналния италиански формат "Стриша ла нотиция" (Striscia La Notizia - "Хлъзгавите новини" в свободен превод), пише 24 часа.

Италианското предаване е в основата на българския вариант "Господари на ефира", който вече се излъчва десет сезона и напоследък е по Нова тв. Комедийното шоу е на продуцентската компания "Глобал вижън" и на практика превърна в звезди водещите си Димитър Рачков, Мария Игнатова и Васил Василев-Зуека.
Нейков и Войкова са достатъчно популярни именно от ефира на Би Ти Ви. Той е един от най-талантливите актьори у нас, а в тв ефира играе в "Столичани в повече" и в "Комиците". И сериалът, и предаването са с най-висок рейтинг в българския ефир.
Войкова е водеща на разследващото предаване "Хрътките", което се излъчва по Би Ти Ви Екшън.
Двамата все още обмислят поканата и нямат договор за предаването, но вече били направили доста сухи тренировки, разказаха близки до екипа.

Програмно време за новото шоу, за което Би Ти Ви държи лиценза, засега не е отделено. Преди време телевизията пусна пилотен епизод през нощта, наречен "Господарите". Сега заглавието е сменено на "Голата истина".


Свързани новини

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013

83-годишен e тотомилионерът от Бобошево

03.01.2013

Gravity Co. се завръщат с нов албум

07.12.2012

Два български филма с награди в Германия

07.11.2012


flash