Лейди Гага на война с медиите заради килограмите й

Мина месец, откакто Лейди Гага качи 13 килограма, а медиите я нарекоха "дебела”. Първата реакция на певицата бе да призове своите фенове към "Революция на тялото” и да признае, че дълго време се е борила със своите хранителни разстройства. Но ето, че чашата преля и тонът й коренно се промени, пише jenite.bg

В интервю за списание Stylist скандалната певица зае коренно различна позиция от първоначалната с неочаквано изказване. Пред изданието Лейди Гага разказва какво е почувствала, когато всички таблоиди са заговорили за килограмите й. И задава въпроса защо никой не говори така за Адел.

"Адел е много по-едра от мен, защо никой не казва нищо по въпроса? Тя е страхотна и аз смятам, че увереността й е изумителна. Успя да качи летвата доста високо за повечето жени”.




26-годишната Стефания Германота разказва още, че дори майка й се обадила, за да я попита дали наистина е качила въпросните килограми - такава сензация от една напълно нормална случка. Първоначално на певицата не й пукало особено за мнението на другите. Но когато новината за напълняването й застанала редом с репортажите за престъпления, икономическата криза и изборите, тя се шокирала.

"Какъв пример дават медиите на малките момиченца пред телевизорите? Наистина не ми пука дали ме смятат за дебела. И да, качих около 13 килограма”. - добавя още тя.

Промяната в поведението на Гага ни напомня на острата реакция на Адел. Впрочем Лейди Гага бърка, че никой не е държал сметка на певицата от Острова. Самият Карл Лагерфелд бе направил скандално изказване по темата:

"Адел е хит в музикалните среди в момента. Харесвам красивия ѝ глас и хубавото лице, но смятам, че е малко по-пълна от нормалното.”


Достойният отговор на изпълнителката не закъсня:

"Никога не съм искала да изглеждам като моделите в списанията или тези, които дефилират по подиума на Chanel. Аз представям по-голямата част от жените в истинския живот и се гордея с този факт.”

Гага доброволно става член на клуба на дебеланките и не отрича реалността. Това й прави чест! Все пак нейното виждане винаги е било, че всеки трябва да се харесва, какъвто е. А самата тя има хиляди последователи, които я приемат като пример за подражание и пътеводна светлина за своя живот.


Свързани новини

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Robbie Williams кани Adele в албума си?

25.03.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013


flash