Tейлър Суифт тъгува по Джиленхол в нова песен

Новото парче на Тейлър Суифт - "The Last Time", се отнася за нейния бивш приятел Джейк Джиленхол, разкри близък до звездата източник.

Изпълнителката на "We Are Never Ever Getting Back Together", чиято нова компилация "Red" се продаде в 1,2 млн. копия през миналата седмица, призна, че песента е посветена на "ненадежден" човек. Неин близък обаче поясни, че става въпрос за 31-годишния актьор от "Любовта е опиат".
"Идеята бе да направя нещо за спомените, които имам от един ненадежден мъж. Никога не знаеш кога ще те напусне и кога ще се върне обратно при теб, но той винаги го прави". "Става въпрос за моментите, когато искаш да обичаш някого, но не знаеш дали би било разумно да го направиш", посочи още Тейлър.

През изминалата година таблоиди съобщиха, че двойката сложила край на отношенията си малко след началото им, тъй като Джейк не издържал на вниманието от страна на обществото.

"Казваше, че вече не чувства тръпката и изпитва неудобство от вниманието, което получават. Тревожеше се също от разликата в годините. Но в крайна сметка остана привързан към нея. Именно за това става въпрос в новата й песен", допълни източникът.


Свързани новини

Taylor Swift ожъна наградите на MTV

31.08.2015

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013

Видео от снимките на на Taylor Swift

07.02.2013

Суифт планирала почивка за бившия си

16.01.2013


flash