Номинираните са Багата, Фънки, Ники и Патрашкова

Номинирани тази седмица сe оказаха четирима VIP съквартиранти.

Това са Николай, Фънки, Криси Патрашкова и Багата, чиято номинация се оказа най-голямата изненада. Николай получи служебна номинация, след като неговият отбор загуби седмичната игра срещу този на Юлиян.

Сините се оказаха по-слаби в познаването на известни личности и гмуркането на ниски дълбочини, каквито бяха правилата на играта.

Фънки и Патрашкова събраха най-много негативни гласове, като повечето аргументи се въртяха около нарушения здравен режим и пиянството на първия и непрестанните интриги, които плете втората.

Определено неочаквана дойде номинацията на ММА бореца. Примката му сложи Юлиян, който бе определен за Глава на Къщата. Той аргументира своя избор с това, че Багата е преди всичко спортен шампион, който час по-скоро трябва да се озове на ринга.

Естествено, никой от коментаторите в студиото не му повярва и всички изказаха съмнения, че певецът просто си разчиства пътя. Оказа се още, че този понеделник ще си тръгне не една, а цели две ВИП персони. Кои ще бъдат те, ще разберем скоро.


Свързани новини

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013

83-годишен e тотомилионерът от Бобошево

03.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Gravity Co. се завръщат с нов албум

07.12.2012


flash