Rihanna на корицата на "Vogue"

Риана позира за корицата на ноемврийското издание на английския Vogue.

За нестандартното излъчване на звездата се е погрижила небезизвестната фотографка Ани Лейбовиц. И въпреки че е трудно Риана да ни изненада с нещо ново, след като сменя визиите си буквално през ден, фотосите са изключително интересни.
 

На фона на красиви природни пейзажи, всеки от които представя атмосферата на определен сезон, певицата говори за себе си, личния си живот и професионалното вдъхновение, пише inews.bg

Оказва се, че в интимен план звездата не може да се похвали с кой знае какво. Всъщност Риана признва, че не е ходила на истинска среща от близо две години:
 

"Имам чувството, че не съм излизала както трябва с мъж от цяла вечност. Не мога да си спомня кога за последно отидох с някого на кино или на вечеря. Пълна нула. Кажете ми какво да мисля, та аз все пак съм млада жена. А младите искат да се забавляват, да излизат...
 

Може да ви се струва странно, но искам просто да изляза на нормална среща с някой, да се посмеем, да вечеряме, да си поговорим. А след това просто да ме закара до вкъщи, да си кажем "чао" и да си тръгне. Не искам нахални мъже...", споделя певицата.
 

Що се отнася до кариерата, Риана не смята, че е направила грешка с който и да е било от дуетите си, макар част от тях да не бяха особено успешни:
 

"Какво да кажа...Не съжалявам за нищо. Хората ме питат как пиша песните си, от къде черпя вдъхновение. И аз не знам какво да им отговоря. Последният път просто се возех в междуградския автобус, слушах песните си на плеъра и си помислих, че ми трябва разнообразие, може би един дует. И се замислих с кой бих искала най-много да пеем заедно...."


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash